17 Ekim 2006 Salı

TV Guide

TV izler misiniz, ne seyrediyorsunuz? Ben TR'den dondugumde yeni sezonun dizileri baslamisti bile. Baktim bu yil en cok takildiklarim ABC'de -ah hele o Grey's Anatomy (GA) yok mu, McDreamy'i yetmezmis gibi bir de McSteamy'i getirdiler bu sezona. Sezon programina web'den bakarken, baktim kacirdiklarinizi online izlemek uzere serileri web'e koymuslar. Hizli broadband'i olanlar icin tekrar ya da eksik diziler iste buradan izlenebilir. Aferin sana ABC. Lost, Desperate Houseviwes, GA, Six degrees, Brothers & Sisters'in son 4 bolumluk dizileri web'de.

Simdi diger kanallara haksizlik olmasin diye soyle bir bakiyorum:

CBS de benzer sekilde CSI, NYCSI, Numb3rs,Jericho, Survivor'i web'e koymus. Ancak iclerinden hic izlediklerim yok. Bir ara CSI'in eski bolumlerine takilmistim o kadar.

Gelelim NBC'ye. Bu kanali Friends ve Seinfeld'in son bolumleriyle tarihe gommustum ancak o da ne. Bizim Mr. Big Law & Order'da mi oynuyor? (hicbir bilgim yok, belki sadece misafir oyuncudur). Anlasilan salilari 9'da gene NBC acilacak. Ha video streaming diyordum... NBC sadece yeni dizileri web'e koymus, Studio 60 on the Sunset Strip, Heroes, Friday Night Lights ve 30 Rock web'de ancak sadece 1 hafta kaliyormus.

Velhasil teknoloji guzel birsey...

PS: Tam yaziyi post edecekken, dun gelen Newsweek'te de benzer konu islenmis gordum. Ayritisi burada.

3 yorum:

Timur dedi ki...

Figen , bunlar içinde galiba tek izlediğim "Seinfeld"

Dizideki Kramer'a hastayım .
Adamın rahatlık , vurdumduymazlık , kimseyi takmamak , günlük yaşamak gibi bende olmayan niteliklerine hastayım .

Adsız dedi ki...

Timur, hala denk gelirsem bayilarak izliyorum Seinfeld'i. Bence hepsi ayri karakter ve cok basarililar.
FB

Pratik Anne dedi ki...

Ben de Grey's hastasiyim. Fakat gitgide sogutuyor senaristler beni. Yani bu kadar mi sacma kurgu olur bir hikayede. Yok 4 cocuk arasindan kimin 2 gun once dogum yaptiginin anlasilmamasi, yok patlamada olen bomba uzmaninin buhar olup ucmasi falan. Hele artik son bolumlerde iyice sarpa sardi. McDreamy i zaten gectim, McSteamy falan bile kurtarmiyor. Once karisina donen, sonra ay biraz mesafeli olalim diyen er zat ve onu hala geri kabul eden disi zat da beni baymis durumdalar.