1 Ekim 2006 Pazar

1 Ekim 2006

Boyle degildi biraktigimda buralar. Giderken bir firtina yagmurdu bizi ugurlayan NY, karsilamasi da bundan az degil surati daha asik, soguk, buzz gibi. Etraf yaprak dolu, henuz renk degisimleri baslamis, 1 ay sonra degisen her tonu gormek mumkun olacak sanirim. N'oldu nasil oldu da sanki atlamisim gibi hissediyorum birseyleri. Eee koca bir eylul gecti TR'de, boyle olacak tabii diyorum kendime. Yarin asil hayat baslayacak, simdilik kulaklarimizda tatilin sesleri, denizin izleri var. Henuz sarmalamadi NY bizi tam olarak. Evdeki acibadem kurabiyeleri, Ezine peyniri bitinceye kadar suremiz var, acelemiz yok.

10 yorum:

Yıldız dedi ki...

Figencim,

Ne güzel oldu tanıştık, gülüştük. Bir kaç saatliğine de olsa seninle birlikte vakit geçirmiş olmak gerçekten çok hoşumuza gitti. Umarım bunu tekrarlama imkanı buluruz (burda veya orda.

Sevgilerimle...

FB dedi ki...

Sevgili Yildiz, ben de sanki eski bir dostu goruyormusum gibi hisettim sizinle tanisinca.
O gece ne de guzeldi di mi?
Sevgiler

Mine dedi ki...

Figencim ne cabuk gecti zaman...Kadikoy,Moda derken ardindan eski dostlar ve yeni dostlarla birarada aksam yemegi ve ardindan kahve molasi:) vee cumartesi;havaalani ve ugurlama:(
Tuntun'u ve sirinliklerini anlatmama gerek yok,bu yil onu cok buyumus ve sicak buldum.Bakalim, gelecek yil bize ne surprizler yapacak!

Boyle zamanlarda dusunuyor insan,nerede olmali ve nerede yasamaliyim diye...

Kendini cok ozletme ve bekletme olur mu?

Sevgiler

Timur dedi ki...

Hic acele etme , yavas yavas

Bu sene guneye gidemedigime uzuluyorum . Bi dahaki seneye .

FB dedi ki...

Timur, eylulde gidilmeli guneye, bu kadar guzel su ve hava gormedim. Bak canim cekti gene... Eh bir seninle gorusemedim, bakalim ne zaman o zaman?

Minecigim, ben de ruya gormus gibiyim. Cuma gunu ve gecesi gercekten cok guzeldi. Son dakikaya kadar benimle oldugun icin gene sagol.Opuyorum.

Adil Hindistan dedi ki...

Figen'cim,

RSS'le okurken kolaylik olmasi icin Bloguna bir ince ayar cekmen mumkun mu?
Blog setting > Site Feed
Descriptions = Full

Selamlar,
Adil

FB dedi ki...

Adilcim, Settingler istedigin gibi aslinda, hala sorun var mi?

Adil Hindistan dedi ki...

hmm, bugun tum yazini aldim. Dun ise gormeyiyordum. Let's chalk it up to a fluke ;-)

Adil Hindistan dedi ki...

1 dk yaa, simdi farkettim ki aslinda dun de tum yaziyi goruyor musum ama yazinin dibinde, "tum yaziyi gormek icin buraya tiklayin" gibi bir mesaj vardi. Mesajin da kisa olunca, kesildigini dusunmustum. Kabahat bende, pardon :)

Bezen Hindistan dedi ki...

hosgeldiniz figencim:) ozlettiniz kendinizi. en kisa zamanda bir araya gelelim. acibadem kurabiyelerini okuyunca siz de mi dedim:)) bizim tr'dan getirdigimiz stok bitti simdi balkirla getirtecegiz yine:))