17 Eylül 2008 Çarşamba

Sabah Surprizi

Istedim ki biraz makyaj yapayim bloga. Ustteki banner'a bir fotograf ararken su yandaki resmi buldum bizim arsivde.

Sene 1999 ve biz Slovakya'dan arabayla bir geziye cikmisiz. Gidis Italyan ve Fransiz Riviera'sindan, donus Ispanya, Andorra ve Fransa kirsalindan. Pek cok yerde onceden rezervasyon yaptirmadan kaliyoruz. Andorra'dan girdik Fransa'ya, otobani tercih etmeksizin geziyoruz koy kasaba, dag bayir. Artik bir gun cok yorulduk ve gecenin bir karanliginda hadi bir otele gidelim dedik. Nerde oldugumuzun farkina bile varmadan su kasabada konaklayalim dedik. Sabah kalktik, kahvalti icin birseyler yiyecegiz ve derken arkami donmemle su fotograftaki asik olunacak manzara karsiladi bizi. Hala bu resme bakip, burasi Albi deyince aklima "bak iste hayat surprizlerle dolu" cagrisimi gelir.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeni bloguna, bannerdeki kasabaya bayıldım. Ben de ne zamandır değiştirmeyi istiyorum ama ne yapacağıma karar vermediğimden aynı şablona devam:)
Sevgiler
Mine

Adsız dedi ki...

Municim,
Eskilere bakinca neler varmis elimin altinda diyor insan. Hele bir goz at, sevdigin birsey mutlaka cikar.
Optum.
FB

acupofcaffein dedi ki...

Figencim...
Seneye benzer bir güzergahı bizde yapmayı planlıyoruz...Güney Fransa ve oradan güney batı italya sahileri... Umarım bizde sizin karşılaştığınız güzel süprizlerle karşılarız...
sevgiler...Arzu

Adsız dedi ki...

Arzucum, gidin gidin, sahane yerler. Ben countryside tatilleri buyuk sehirde olmaya yegliyorum. Italya ve Fransa kiyilari da guzeldi... Velhasil gezmek guzel.
Sevgiler.
FB

Adsız dedi ki...

Figencim, yeni şablonunu beğendim.. çok iyi etmişsin..

banner için seçimin de güzel.. keşke biraz daha büyük olabilse.. blogspotun bu yönüne kızıyorum.. sana çok fazla seçenek vermiyor ne yazık ki..

FB dedi ki...

Haklisin Timur, bence de biraz daha uzun olabilmeli gerci HTML kod'unu degistirerek yapmak mumkun olmali ama denemedim.
FB